Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pogaduchy o remontach, budowie i nie tylko :). Zapraszam

Recommended Posts

Witam bardzo

Od paru tygodni podczytuję Was i doszłam do wniosku że pora w końcu założyć dziennik budowy.

Choć w moim przypadku nie wiem czy powinien być to dziennik budowy. Powód w najbliższym czasie nie będę budować domku a szkoda :( ale zamierzam zrobić remont w naszym mieszkanku.

Tak czy siak zapraszam do siebie na pogaduszki. :)

• Odpowiedzi 104
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam witam i oczywiście liczę na Waszą pomoc.

Może troszeczkę opiszę mieszkanko. Mam 70 m. Są 3 pokoje. Łazienka i toaleta osobno. I oczywiście kuchnia :). Jest to mieszkanie po mojej teściowej i powoli chce go "udomowić". Nie chcę też robić generalnego remontu ponieważ za ok 2-3 lata chcemy zmienić mieszkanko na coś większego.(najchętniej bym wszystko zmieniła, wyburzyła ściany itp, a tak to muszę cosik wykombinować żeby było przytulnie bez generalnego remontu) W poniedziałek wstawię zdjęcia mieszkania :).

Wiem wiem miałam wstawić zdjęcia dzisiaj ale mam taki bałagan że aż wstyd :cool: ale jutro zabiearm sie za sprzatanie wieć wieczorkiem wkleje. A tymczasem pochwale się pierwszymi cake pops 10-letniego dzieciątka choć bałagan przy tym zrobił jak roczny maluch

<a href=http://images38.fotosik.pl/1228/bb1ad1d9175dc198med.jpg' alt='bb1ad1d9175dc198med.jpg'>

Witajcie dziewuszki :)

Zanim się moje zdjęcia zgrają pomyślałam że wykorzystam Was Kobitki odnośnie łazienki mojej mamy. Powiedziała mi " kup mi coś do łazienki żeby było świątecznie ". No i właśnie co kupić żeby było świąteczno( ja nie wiem po co jej tak klimat świąt ale... ). Myślałam o jakiś świeczkach ale sama już nie wiem

Edytowane przez senmon

Magdo,

kliknij na zdjęcie, przeniesie Cie do fotosika, a tam sukienka jest duża ;)

Właśnie jak Wy to robicie że macie duże zdjęcia od razu na stronie ?

Ty chyba też umiesz wrzucać takie zdjecia, bo pierwsze jest duże... dlatego nie pomyślałam, ze to miniatury i nie kliknęłam w nie, tylko uznałam, że tamto jest duze, a te takie małe miałaś:lol2:

A o to duży pokój. Okna wymienliśmy 2 tyg temu. W końcu zdecydowałam się na kolor w tym pokoju - kremowy. Kiedy pomalujemy ?.O to jest pytanie :). Do wymiany jest ta szafka z drewna, dywan, oświetlenie (nie mam pojęcia jakie :( ), brakuje nam fajnego czegoś na CD i wiele wiele innych rzeczy. :) Edytowane przez senmon